iklan

Saturday, May 7, 2011

cawan kertas sampel minuman percuma

Salam....

lama dah bersawang blog yang ni, bukan kerana malas tapi dah lama tak "menggali" khazanah dalam bilik tak berapa kebal tuh.... ntahla...macam ada kurang semangat.... baru-baru ni ada satu pasar besar yang baru di buka. kebetulan masa tu mula bercuti, maka dengan semangat yang ada, aku dan seorang teman ni "menyergah" pasaraya tu.... konon nak shopping, tapi disebabkan terlalu ramainya orang, maka kitorang pun carikla barang lebih kurang dan terus nak balik.... tiba-tiba di kawasan letak kereta...terpandanglah van minuman percuma.... yahuuuu.... kebetulan pulak dahaga.....


sesambil ambil minuman percuma tu... (minum sampai puas, haha) cuba-cuba lah mintak kat brader yang jaga.... dan ni lah hasilnya.... yang aku tak boleh tahan, part indocafe tu... aku mintak dalam 2 3 je... dibaginya sebeban.... tak byk cakap....zuppp masuk beg!.....

selamat.....

2 comments:

i am S!L4H.. said...

hohoh. nak wt ape tu cwn tu? ole2 erh. ngeee

nitestalker said...

semestinya buat ole2...dah free kan... hehehhe