iklan

Friday, January 6, 2012

token rapidkl untuk pengguna lrt

masih takde dalam simpanan...iyelah, token tu akan "dipulangkan" setelah digunakan.... ni pun gambar yang diambil oleh puan isteri...

ermh... kan seronok jika rapidkl boleh mengeluarkan token-token dan juga kad rabbit dengan corak edisi terhad untuk dijual kepada kolektor-kolektor, tentu menarik kan....



token warna biru ni untuk tambang biasa, dan ada lagi satu versi iaitu warna merah untuk pengguna warga emas.

satu lagi, token  khas tahun baru, cuba carik gambar tapi masih tak jumpa di ruang cyber ni... mungkin ada sahabat-sahabat pembaca atau kolektor diluar sana yang memiliki gambar token tersebut? kalau ada bolehla kongsikan bersama....

3 comments:

fairus said...

SATU KELEBIHAN UNTUK PENGUMPUL.. DAPAT KUMPUL TOKEN JUGAK.. ;)

ordinary malaysian said...

Token ini nampaknya cheap-skate lah!
Tak boleh buat lebih cun punya kah, Rapid. Anyway, I ada kumpul tiket-tiket LRT dari awal dulu 2002, cuma ada yang missing.

nitestalker said...

hahaha...itulah... keluarkanlah design cantik2 sikit kan... baru lah ada semangat org nak guna..sekurang2nya nampak professional