iklan

Friday, August 9, 2013

koleksi nescafe tapi bukan milik aku

salam aidilfitri untuk semua pembaca... dah berbulan berhabuk bersawang ni...
oklah... beberapa hari ni nak share beberapa barangan nescafe yang belum pernah aku jmpa... sumting yg menarik untuk dikongsi...

apa yang penting... barang2 ni mmg aku tak pernah jmpa...

ape2hal... layan yang ni dulu...

nescafe sjora ni mmg tak pernah jumpa... tak taulah rakan kolektor lain... kalau ada maklumat pasal jug/pitcher ni... boleh la kongsi kat ruangan komen yek...

3 comments:

nikths said...

selalu dapat cawan plastik sjora bila minum di food court di Jusco Permas Jaya

bob Matcha said...

yang ni kaca

Zamani Abe said...

Terbang melayang dari blog & mendarat di sini ('',) Salam Ziarah, & jemput ke blog ya : Blogger Sekalian, Tolong Zam Sound Budak Blogger Baru Ni Boleh Tak?