iklan

Monday, March 14, 2011

botol pelik,, maklumat diperlukan

 botol misteri, dalam padaaku dok usha-usha rumah kawan aku tu...aku terserempak dengan botol lama ni... botol ni diorang dah buat isi minyak rambut... label dah bogel, penutup dah kemik... timbul persoalan... botol apekah ini....botol soda? mustahil.... botol pe yek?

 try tgk bahagian bawah botol....ermmm dapat la maklumat sikit....tapi aku kurang paham dengan maklumat yang ada....ada sesapa boleh tolong???


.heinz great britain, 242 pastu ada no 6 dengan huruf B....ape ke maksud dia ye...? cuba tanya kat empunya botol...dia ckp botol tu botol minyak zaitun...hihiih... tahun baper tak pasti....

huhu...tak berani mintak kat tuan punya botol pasal isi dalam botol tu dah tahap lama gila....

5 comments:

blurguyz79 said...

bro,ko try google heinz.macam2 jawapan ada.

MgtBobber said...

Kadang-kadang botol macam ni memang botol minyak rambut dulu-dulu.. Tak pun minyai zaitun la.. Tak pun botol Tai Song!! hahaa.. Tapi yang pasti bukan botol soda..

blurguyz79 said...

botol sos brand HEINZ.

MgtBobber said...

Ya betul, Heinz ni botol sos, tapi yang aku Google brand ni dari U.S plak.. Siap ada botol yang bentuk lebih kurang sama macam posting kau ni bro..

nitestalker said...

mekasih semua bg pandangan....