iklan

Friday, February 4, 2011

bekas milo sempena sambutan kemerdekaan ke 50

bekas milo ni free gift pasal beli milo pek besar, mesti ramai yang dapat bekas milo ni pasal promo dia pon belum lama... dalam tahun lepas je, tak tau nak cerita panjang pasal bekas ni... layan gambar je lah ye....


macam biasa, logo milo dengan tagline Negaraku, Juaraku
Kombinasi jersi bernombor "1"9"5"7" melambangkan tahun 1957 kemerdekaan malaysia

pandangan dari atas

3 comments:

nikths said...

salam en.misbah, rasanya tin ini keluar tahun 2007,jadi dah 3 tahun lebih umur tin ni.

nitestalker said...

mekasih bg info bro...

edilelly said...

terbaik ni bro.. dulu ada benda ni kat kg.. tapi jd bekas rokok je.. tak tau ada lagi ke tak sekarang ni..