iklan

Saturday, February 19, 2011

free gift scholastic umbrella

uihhh dah berhari tak update.... tah...macam takda cerita baru kan.... ermmm biasalah..... mood nak menaip ada kurang skit dek excited nak gi bercuti...

bila dan kemana....sehari dua akan diberi tahu.... ye lah...mana tau ada yang nak ajak sesi teh tarik... apa yang penting, tiket dah booking, tarikh ngan masa dah confirm... destinasi ke selatan tanahair.... rindu ngan rojak dan bubur nasi....

ekekkeke cam bagus je kan... padahal ada seminggu lagi kene tunggu,,,,

tak kisah la...dah lama tak post sumthing, hari ni aku lekatkan lah sesuatu... payung scholastic.. ermm ingat entry sebelum ni...pasal mug tu...dah kira adik beradik dia lah...satu kompeni. payung ni bila berlipat camni memang lah saiz dia kecil...senang nak simpan dalam beg...hatta simpan dalam beg tangan. sesuai untuk si gadis.....

inilah rupanya masa di awal penemuan...satu bungkusan tu....dalam ada 6 unit semuanya.... hak milik siapa? aku pun kurang pasti....pasal banyak sangat harta peninggalan tanpa pesan kat rumah ni.... tu belum lagi harta wakaf secara tak sengaja....

wahahahha jadinya sementara ni jadi milik aku lah ye....

3 comments:

TAYAR PANCIT said...

hai..saye da follow awak :)follow me back http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-seorang-blogger-yang-aktif.html

Lelaki Ini said...

nak pinjam satu!!!

nitestalker said...

boleh2...jap nak kena daftar, mcm pinjam buku kat library....hahahah buleh gitu?