iklan

Monday, February 7, 2011

tabung pringles

salam...ada lagi update...kali ni malas nak korek dalam bilik lagi... melilau-lilau keliling rumah je...masuk bilik sana...masuk bilik sini...last last terpandang sesuatu.... ermmm menarik jugak kalau post ni...

ni lah tabung tu... iskk macam member aku lak muka karakter tu.....

tengah aku belek-belek member tegur....

"abehla...jadi bahan pameran dalam blog dia tabung syiling aku..."

haha...aku sengih kat dia.... "mana ko tau ni?...."


"eleh.... aku tau dah hajat hati ko tuh...asal ko tak rembat tabung tu dah...." member aku sambung sambil sengih kambing dia....

chait...macam kiut buat muka macam tu....lantok le...teman tak kire..... sepantas kilat aku ambik kamera, terus aku snap....


ni lah dia....siap berpenutup...sah tabung kan

ada isi tu....jangan marah wahai member.....

haha....kan dah melekat dalam blog aku.....
 
tanya gak kut-kut ada syiling lama dia tersimpan....

"ada....tapi bukan rare, yang rare aku dah simpan baik punya" balas dia dengan muka selamba sesambil dok kunyah roti canai....sambil tgk tv....


alahaiii tahun bila punya la promosi ni....


hmmphhh dapat jugak aku post mende lain.... asyik KFC je kan..

2 comments:

iaryylr said...

Bro, ada lagi satu warna hijau, cun sama cun...

nitestalker said...

mekasih bg info bro... pasal asyik jumpa yg kaler merah.... pasni leh la usha kaler ijau pulak....