iklan

Sunday, February 20, 2011

bungkusan misteri... rahsia akan dibuka sepanjang minggu ini

salamzzz....

sabtu lepas...masa aku singgah kat kedai runcit ni, kawan aku terpandang satu sudut terus dia sound aku..."barang-barang yang aku rasa free gift lama la..." tokey tu letak kat dalam kotak, pastu duk tayang kat kaki lima...aku pun belek-beleklah.... alahai...cantik-cantiknya...tapi itu tokey jual la...dia letak harga murah-murah.RM1.50 ke RM2 je...tak kisahlah...janji aku minat kat barang-barang tu dan aku pun apa lagi....

ZASSS..... korek!
 
lepas pilih punya pilih...ermmm ambik barang-barang yang aku rasa aku tak pernah jumpa sebelum ni.... aku pun seluk poket....alamakkkk!!! duit takde banyak.... mungkin tuhan peringat jangan gelojoh sangat kut... ye lah...kalau ada cash, mau aku suruh tokey tu bungkus semua....hahahhahah

bungkusan misteri... harta karun kah, harta pak harun kah? atau harta karut kah....




 iskkk berbungkus rapi lagi.... mesti la kan....nanti tak surprise la.... dalam seminggu ni akan diutarakan satu persatu sebelum blog ni akan bercuti selama seminggu.....apakah isi-isinya?...tunggu....

6 comments:

Dda Ly said...

kalau cemnih, mmg misteri..huhuhu

jemput singgah ke rumah ye..
http://laydie-dda.blogspot.com

keep in touch..:)

nitestalker said...

dah kata misteri kan... seharusnya misssterriiii....

whycollect said...

sabar menunggu :)

Siti Hajar Masri said...

kalo harta karun alangkah bestnya..:)

Farhana Sahri said...

baju bucuk dlmnye tu..hihihi

nitestalker said...

misteri dah dibongkar....