iklan

Tuesday, February 22, 2011

gelas hacks design buah oren

jeng..jeng....JENG!.... adoii ape la...macam la saspen sangat kan... aku rasa gelas ni mesti ramai yang ada...terutama para pengumpul. silap-silap yang tak mengumpul pun dah ada beberapa biji gelas ni...
design buah oren... bestnye kalo dpt minum fresh oren..

bukan apa, pernah ternampak gelas ni kat salah satu blog sahabat pengumpul.... tapi tak ingat yang mana.... tu bila terjumpa, terus je sambar... carik juga design lain....tapi malang, sepesen jua adanya....

pandangan dari sisi atas

yang ini design buah limau.... ke oren ? tengak macam oren... tak kisah lah kan... dan disebabkan ianya di'display' secara pukal camtu, maka akupun tatau la sejarah gelas ni dikeluarkan....

tagline dari generasi ke generasi... dah lama gula-gula hacks ni kan
kiut kan gelas ni.... kalau nak guna mungkin aku sayang kut.... tunggu la dapat rumah yang kekal, nak jugak aku display buat perhiasan.... buat sementara ni.... biarlah dia duduk berehat dalam aman bahagia kat tempatnya.dalam kotak khazanah......

psst.kepada non-collector, korang takde ke barang-barang yang korang rasa "semak dalam pandangan" korang  nak let-go? (giveaway).....

4 comments:

Zack Hazze said...

nitestalker...menan Mcd x collect ke??? hehehe...

nitestalker said...

nak ikutkan baru lagi hobi ni datang.... mana sempat kumpul je ni....insyaAllah kalau ada yang baru keluar...akan dikumpul....

nikths said...

bro...sambar aje apa yg nampak dan berkenan dihati.Saya ada gelas hacks ni tp gambar buah lemon

edilelly said...

yang ni ada 1 gak.. huhu.. x dapat jumpa membe dia.. tapi yang strawbery ada 6 pcs..