iklan

Friday, February 25, 2011

terbang ke selatan, masa untuk bercuti!

salams semua readers, followers dan sesapa saja...nampak gaya, segment pembongkaran rahsia aku agak kurang berjaya.... pasalnya...aku yang kurang berjaya nak upload gambar-gambar tu... hahahha barang sikit, gempak je lebih!

macam tajuk kat atas tu.... aku diganggu bayangan sebenarnya...bayangan percutian seminggu!...yeehaaa... dan semenjak blog i-am-not-a-collector ni diterbitkan...alhamdulillah.... ramai yang singgah dan hingga saat ni dah sampai 55 orang jadi follower.... syukur sesangat korang sudi jadi follower aku....  terima kasih dan terima kasih... begitu jugak follwer blog ni yang follow "teratak" aku yang satu lagi... edisi kontot.... yang tak kontot pun entry dia.... kalau korang follow dua-dua blog aku nie... DOUBLE terima kasih ye....

harap korang tak bosan singgah kalau ada entry baru......

ke mana arah tujuan bercuti? johor bahru dan kota tinggi dah rindu dengan asma rojak, nasi ayam basir, mee rebus hj wahid, bubur nasi...yum yum yum...segmen jalan-jalan cari makan....mungkin akan di-entry-kan dalam edisi kontot kut.... heheheh anyway...kalau rakan-rakan dan sahabat yang ada kat johor tu... jomlah sesi teh tarik....boleh kenal-kenal lagi rapat....

1 comment: